Koleksion: Tekstile Kuzhine

 • Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër
  Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër (3608411308125)
  Cmimi bazë
  Lek 400
  Cmimi në ulje
  Lek 400
 • Mbulesë Tavoline "Roger" nga Poliestër
  Mbulesë Tavoline
  Cmimi bazë
  Lek 350
  Cmimi në ulje
  Lek 350
 • Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër
  Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër (3608415207517)
  Cmimi bazë
  Lek 390
  Cmimi në ulje
  Lek 390
 • Mbulesë Tavoline me Dekore
  Mbulesë Tavoline me Dekore (3608401707101)
  Cmimi bazë
  Lek 300
  Cmimi në ulje
  Lek 300
 • Mbulesa Tavoline "Creed"
  Mbulesa Tavoline
  Cmimi bazë
  Lek 1,900
  Cmimi në ulje
  Lek 1,900
 • Mbulesa Tavoline "Creed"
  Mbulesa Tavoline
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone "Creed"
  Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone
  Cmimi bazë
  Lek 3,700
  Cmimi në ulje
  Lek 1,490
 • Set 3 Tekstile Kuzhine Cotone 100% "Front"
  Set 3 Tekstile Kuzhine Cotone 100%
  Cmimi bazë
  Lek 1,990
  Cmimi në ulje
  Lek 1,990
 • Set 2 Peceta "Front" 100% Pambuk
  Set 2 Peceta
  Cmimi bazë
  Lek 590
  Cmimi në ulje
  Lek 590
 • Mbulesë Tavoline "Roger" Poliestër
  Mbulesë Tavoline
  Cmimi bazë
  Lek 1,590
  Cmimi në ulje
  Lek 1,590
 • Mbulesë Tavoline "Norah" Poliestër
  Mbulesë Tavoline
  Cmimi bazë
  Lek 350
  Cmimi në ulje
  Lek 350
 • Mbulesë Tavoline "Keope" Poliestër
  Mbulesë Tavoline
  Cmimi bazë
  Lek 350
  Cmimi në ulje
  Lek 350
 • Mbulesa Tavoline Cotone "Front" me Dekore
  Mbulesa Tavoline Cotone
  Cmimi bazë
  Lek 2,490
  Cmimi në ulje
  Lek 2,490