Produkte Te Reja

Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri

Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri

Cmimi bazë
Lek 5,900
Cmimi në ulje
Lek 4,290
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolines është bërë prej druri MDF, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të zezë.  Pjesa e sipërme e tavolinës  është e lëvizshme dhe te krijon mundësinë të përdoret si një shportë per te vendosur libra, bime natyrale , sende etj.   

Permasat: diam. 
42 x lartesi 53 cm.