Produkte Te Reja

Shtroje Pragu PVC
Shtroje Pragu PVC
Shtroje Pragu PVC
Shtroje Pragu PVC
Shtroje Pragu PVC

Shtroje Pragu PVC

Cmimi bazë
Lek 1,550
Cmimi në ulje
Lek 1,550
TVSH përfshirë!

Shtroje pragu pvc me 4 dekore të ndryshme. Ideale për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. 

Përmasat: 45 x 75 cm