Koleksion: Summer Collection 2021

 • Fotografi Muri me Kornizë MDF
  Fotografi Muri me Kornizë MDF
  Cmimi bazë
  Lek 1,700
  Cmimi në ulje
  Lek 1,700
 • Poltron “Piper” Copë Kadife
  Poltron “Piper” Copë Kadife
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Set 12 Pjata Qeramike
  Set 12 Pjata Qeramike
  Cmimi bazë
  Lek 5,200
  Cmimi në ulje
  Lek 5,200
 • Vazo Dekorative model Mace
  Vazo Dekorative model Mace
  Cmimi bazë
  Lek 800
  Cmimi në ulje
  Lek 800
 • Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri
  Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 22,900
  Cmimi në ulje
  Lek 17,900
 • Set 2 Tavolina Katrore Hekuri
  Set 2 Tavolina Katrore Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 6,800
  Cmimi në ulje
  Lek 6,800
 • Tavoline "Nest" Druri MDF me Strukture Hekuri
  Tavoline
  Cmimi bazë
  Lek 6,500
  Cmimi në ulje
  Lek 5,400
 • Set 3 Tavolina Mesi BLACKUS
  Set 3 Tavolina Mesi BLACKUS
  Cmimi bazë
  Lek 18,900
  Cmimi në ulje
  Lek 18,900
 • Ndricues Dyshemeje "Ahtar"
  Ndricues Dyshemeje
  Cmimi bazë
  Lek 9,000
  Cmimi në ulje
  Lek 9,000
 • Mbajtese Druri per Perde
  Mbajtese Druri per Perde (3600256335965)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Set 2 Vazo Lulesh Dekorative
  Set 2 Vazo Lulesh Dekorative
  Cmimi bazë
  Lek 1,500
  Cmimi në ulje
  Lek 1,500
 • Poltron “Piper” Copë Kadife
  Poltron “Piper” Copë Kadife
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500