Produkte Te Reja

Mobilje TV "Noblesville"
Mobilje TV "Noblesville"

Mobilje TV "Noblesville"

Cmimi bazë
Lek 18,900
Cmimi në ulje
Lek 18,900
TVSH përfshirë!

Tavolinë TV "Noblesville" një kombinim i shkëlqyer i stilit dhe funksionalitetit, ofron shumë hapësira ​​ruajtëse për multimedia dhe dekorime. Tavolina e televizorit është bërë prej melaminë ngjyrë druri me trashësi 18 mm, e cila është shumë e qëndrueshme dhe cilesore. Skajet e tavolinës janë të mbuluara me rimeso me bazë PVC. E përshtatshme për dhomë ndenje, korridor etj.

Përmasat: 140 x 40 x H56cm