Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Produktet

 • Pasqyre Kozmetike
  Pasqyre Kozmetike
  Cmimi bazë
  Lek 1,900
  Cmimi në ulje
  Lek 1,900
 • Mbajtëse Qirish prej Bamboo dhe Qelqi 61cm
  Mbajtëse Qirish prej Bamboo dhe Qelqi 61cm
  Cmimi bazë
  Lek 3,890
  Cmimi në ulje
  Lek 3,890
 • Shportë Kuzhine Metalike me Dorezë
  Shportë Kuzhine Metalike me Dorezë (3612471918685)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Kullues Pjatash prej Hekuri ne 4 Modele
  Kullues Pjatash prej Hekuri ne 4 Modele (3764373487709)
  Cmimi bazë
  Lek 1,490
  Cmimi në ulje
  Lek 1,490
 • Shporta e lavanderisë “Tahla”
  Shporta e lavanderisë “Tahla”
  Cmimi bazë
  Lek 3,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,500
 • Tas Porcelani
  Tas Porcelani (3616409419869)
  Cmimi bazë
  Lek 490
  Cmimi në ulje
  Lek 490
 • Tavoline Rrethore me Strukturë Druri
  Tavoline Rrethore me Strukturë Druri
  Cmimi bazë
  Lek 11,900
  Cmimi në ulje
  Lek 11,900
 • Set 3 Shporta rrethore "Home"
  Set 3 Shporta rrethore
  Cmimi bazë
  Lek 3,890
  Cmimi në ulje
  Lek 3,890
 • Set 4 Jastëk Dekorues në Pëlhurë
  Jastëk Dekorues në Pëlhurë (3601634164829)
  Cmimi bazë
  Lek 3,990
  Cmimi në ulje
  Lek 3,990
 • Karrige me Copë Kadife Këmbë Hekuri "Luk"
  Karrige me Copë Kadife Këmbë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 14,500
  Cmimi në ulje
  Lek 14,500
 • Filxhan Kafe Qeramike
  Filxhan Kafe Qeramike (3718780420189)
  Cmimi bazë
  Lek 250
  Cmimi në ulje
  Lek 250
 • Tigan Zgare ne Forme Katrore 28 x 28 cm
  Tigan Zgare ne Forme Katrore 28 x 28 cm (3675674935389)
  Cmimi bazë
  Lek 3,900
  Cmimi në ulje
  Lek 3,900
 • Set 4 Jastëk Dekorativ Pambuk 100% "Front"
  Jastëk Dekorativ Pambuk 100%
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Ore Muri Hekuri 62cm
  Ore Muri Hekuri 62cm
  Cmimi bazë
  Lek 6,990
  Cmimi në ulje
  Lek 6,990
 • Kornizë Fotografish në Polipropilen për 2 Foto
  Kornizë Fotografish në Polipropilen për 2 Foto (3597947863133)
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Fotografi Dekorative
  Fotografi Dekorative (3594905419869)
  Cmimi bazë
  Lek 450
  Cmimi në ulje
  Lek 450
 • Mobilje Druri me 1 Kapak Xhami edhe 2 Shporta
  Mobilje Druri me 1 Kapak Xhami edhe 2 Shporta
  Cmimi bazë
  Lek 11,500
  Cmimi në ulje
  Lek 11,500
 • Karrige Plastike me këmbët prej Druri edhe Hekuri
  Karrige Plastike me këmbët prej Druri edhe Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Mbajtese Qirish prej Bambuje edhe Qelqi ne 3 Modele
  Mbajtese Qirish prej Bambuje edhe Qelqi ne 3 Modele (3765113946205)
  Cmimi bazë
  Lek 2,590
  Cmimi në ulje
  Lek 2,590
 • Tavolinë Ngrenie prej Druri
  Tavolinë Ngrenie prej Druri (3618288664669)
  Cmimi bazë
  Lek 14,500
  Cmimi në ulje
  Lek 14,500
 • Moka Kafe
  Moka Kafe (3679624069213)
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990
 • Vazo qelqi “Shaggy” 30cm
  Vazo qelqi “Shaggy” 30cm
  Cmimi bazë
  Lek 1,700
  Cmimi në ulje
  Lek 1,700
 • Set 4 Jastëk Dekorues në Pëlhurë
  Set 4 Jastëk Dekorues në Pëlhurë
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Ngrohës i Këmbëve
  Ngrohës i Këmbëve (3669492662365)
  Cmimi bazë
  Lek 3,890
  Cmimi në ulje
  Lek 3,890
 • Set 4 Jastëk për Karrige Dekorativ Pambuk 100% "Creed"
  Set 4 Jastëk për Karrige Dekorativ Pambuk 100%
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Pirun Spageti "Muxia" me Dorezë Plastike
  Pirun Spageti
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Raft Muri prej Druri dhe Metali
  Raft Muri prej Druri dhe Metali
  Cmimi bazë
  Lek 6,690
  Cmimi në ulje
  Lek 6,690
 • Set 6 Gota Vere Kristali
  Set 6 Gota Vere Kristali (3664402907229)
  Cmimi bazë
  Lek 1,890
  Cmimi në ulje
  Lek 1,890
 • Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri
  Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,900
  Cmimi në ulje
  Lek 3,900
 • Kosh Metalik për Banjo 24cm
  Kosh Metalik për Banjo 24cm
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990