Produkte Te Reja

Shporte "Espe" 45cm

Shporte "Espe" 45cm

Cmimi bazë
Lek 3,990
Cmimi në ulje
Lek 3,990
TVSH përfshirë!

Shporte "Espe" me doreza lekure, material i qëndrueshëm i përbërë 100% nga fije natyrale pambuku te nderthurura me kashte. Organizoni gjithçka me shporten e cila ofron zgjidhje tërheqëse per sistemimin e rrobave dhe sendeve te ndryshme në shtëpinë tuaj. Pamja elegante dhe pëlhura origjinale e pambukut janë një kombinim perfekt i të dyja formave dekorative dhe asaj  praktike.

Permasat: 
diam. cm. 40.5 x lartesi 45 cm