Produkte Te Reja

Shportë "Beira" 44.5 cm

Shportë "Beira" 44.5 cm

Cmimi bazë
Lek 4,900
Cmimi në ulje
Lek 3,200
TVSH përfshirë!

Shporte me kapak te thurur ne shelge "Beira" te veshura me cope pelhure. Kjo shporte e hijshme e stilit të thjeshtë me dizajnin e ajrosjes siguron anti-myk dhe nuk gjeneron erëra të këqija.

Permasat: 
39 x 28 x lartesi 44.5 cm.