Produkte Te Reja

Aksesore Dekorimi prej Qeramike
Aksesore Dekorimi prej Qeramike
Aksesore Dekorimi prej Qeramike
Aksesore Dekorimi prej Qeramike

Aksesore Dekorimi prej Qeramike

Cmimi bazë
Lek 990
Cmimi në ulje
Lek 990
TVSH përfshirë!

Set dekorimit eshte i përbërë nga mbajteseja e MDF, aromatizuesi dhe elefanti ne forme dekori. Jepini shtëpisë tuaj një atmosferë mikpritëse dhe me aromë të këndshme. Aromatizuesi nuk eshte i mbushur.

Përmasat:  20 x 9,5 x lartësia 14 cm.