Produkte Te Reja

Raft Muri Metalik

Raft Muri Metalik

Cmimi bazë
Lek 1,250
Cmimi në ulje
Lek 1,250
TVSH përfshirë!

Raft muri metalik dekorativ. Ky raft i bukur siguron një hapësirë ​​për të vendosur aromatizues, lule dekorative dhe objekte të tjera të vogla. 

Permasat: 28 x 14 x lartesi 32 cm