Produkte Te Reja

Ore Tavoline prej Hekuri

Ore Tavoline prej Hekuri

Cmimi bazë
Lek 3,690
Cmimi në ulje
Lek 3,690
TVSH përfshirë!

Orë tavoline, kreative në stilin vintage dhe klasike. Jo vetëm një orë tavoline për të monitoruar kohën, por edhe një aksesor shtesë për dekorimin e shtëpisë.

Permasat: cm. 22 x 8 x lartesi 25 cm.