Produkte Te Reja

Aksesor Dekorues prej Hekuri
Aksesor Dekorues prej Hekuri
Aksesor Dekorues prej Hekuri
Aksesor Dekorues prej Hekuri
Aksesor Dekorues prej Hekuri
Aksesor Dekorues prej Hekuri
Aksesor Dekorues prej Hekuri
Aksesor Dekorues prej Hekuri

Aksesor Dekorues prej Hekuri

Cmimi bazë
Lek 2,650
Cmimi në ulje
Lek 2,650
TVSH përfshirë!

Aksesor dekorues prej hekuri dhe druri me mbishkrimin love ngjyre argjendi. I pershtatshem per te plotesuar dekorimin e ambjentit tuaj.

Permasat: cm. 35 x 7.5 x lartesi 15 cm.