Produkte Te Reja

Ndricues Dyshemeje "Arlon"

Ndricues Dyshemeje "Arlon"

Cmimi bazë
Lek 9,900
Cmimi në ulje
Lek 7,900
TVSH përfshirë!

Ndricuesi mund të bëjë çdo hapësirë ​​të ketë një atmosferë të ngrohtë dhe ta bëjë atë një ambjent te mrekullueshëm. I përshtatshëm për t'u vendosur në këndet e dhomës, hoteleve, bareve etj. Vjen tek ju në 2 ngjyra të ndryshme.

Përmasat: diam. 23 x lartësia 140 cm