Produkte Te Reja

Llambë "Selor" Tavani prej Druri edhe Cemento (3599618605149)

Llambë "Selor" Tavani prej Druri edhe Cemento

Cmimi bazë
Lek 3,900
Cmimi në ulje
Lek 3,900
TVSH përfshirë!

Llambe tavani "Selor" prej druri edhe cemento. I pershtatshem per dhomen e ndenjes, dhomen e femijeve, kuzhine, ndricimin komercial. Nuk ka rrezatim ngrohje, nuk ka metale toksike, si zhiva dhe plumbi. Siguron shpërndarjen uniforme te dritës.