Produkte Te Reja

Abazhur modern "Selor"

Abazhur modern "Selor"

Cmimi bazë
Lek 3,500
Cmimi në ulje
Lek 3,500
TVSH përfshirë!

Abazhur modern "Selor" prej druri edhe cemento. I pershtatshem per dhomen e ndenjes, dhomen e femijeve, kuzhine, ndricimin komercial. Nuk ka rrezatim ngrohje, nuk ka metale toksike, si zhiva dhe plumbi. Siguron shpërndarjen uniforme te dritës.
Permasat: 27 x lartesia 28 cm