Produkte Te Reja

Kabinet Druri me 4 Shporta në Shelg

Kabinet Druri me 4 Shporta në Shelg

Cmimi bazë
Lek 9,900
Cmimi në ulje
Lek 5,900
TVSH përfshirë!

Kabineti prej druri paulonia me 4 shporta ne shelg qe sherbejne per sistemimin e rrobave. Druri Paulonia është një material veçanërisht i lehtë. Kjo e bën kabinetin të menaxhueshme dhe të lehtë për t'u zhvendosur.

Permasat: 25 x 25 x lartesia 77 cm