Produkte Te Reja

Abazhur Tavani prej Hekuri "Zenith"

Abazhur Tavani prej Hekuri "Zenith"

Cmimi bazë
Lek 6,500
Cmimi në ulje
Lek 6,500
TVSH përfshirë!

Abazhur tavani i varur prej hekuri "Zenith". Krijoni një atmosferë të ngrohtë dhe të rehatshme. Ideale për përdorim në kuzhine, korridore, hotele, kafene dhe restorante.

Përmasat: 31 x 31 x lartësia 22 cm