Produkte Te Reja

Abazhur Tavani prej Hekuri "Zenith"
Abazhur Tavani prej Hekuri "Zenith"
Abazhur Tavani prej Hekuri "Zenith"
Abazhur Tavani prej Hekuri "Zenith"
Abazhur Tavani prej Hekuri "Zenith"

Abazhur Tavani prej Hekuri "Zenith"

Cmimi bazë
Lek 6,500
Cmimi në ulje
Lek 6,500
TVSH përfshirë!

Abazhur tavani i varur prej hekuri "Zenith". Krijoni një atmosferë të ngrohtë dhe të rehatshme. Ideale për përdorim në kuzhine, korridore, hotele, kafene dhe restorante.

Përmasat: 31 x 31 x lartësia 22 cm