Produkte Te Reja

Set 4 Aksesore Tualeti Qeramike

Set 4 Aksesore Tualeti Qeramike

Cmimi bazë
Lek 3,500
Cmimi në ulje
Lek 2,990
TVSH përfshirë!

Aksesorë qeramike për banjo ne 4 ngjyra te ndryshme. Krijo një pamje moderne dhe bashkëkohore, falë setit të vecantë të tualetit.
Seti i aksesorëve përmban:

  • Pjatë sapuni
  • Enë për shpërndarjen e sapunit të lëngshëm
  • Mbajtëse për furçë tualeti
  • Mbajtëse për furçë dhëmbësh