Produkte Te Reja

Raft në Bambu dhe Metal

Raft në Bambu dhe Metal

Cmimi bazë
Lek 950
Cmimi në ulje
Lek 950
TVSH përfshirë!

Raft në bambu dhe metal të kromua ideale për banjën, pasi druri bambus ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj lagështirës.

Permasat: 19.5 x 19.5 x lartesia 6.5 cm