Produkte Te Reja

Kuti Kozmetike
Kuti Kozmetike
Kuti Kozmetike

Kuti Kozmetike

Cmimi bazë
Lek 3,600
Cmimi në ulje
Lek 1,800
TVSH përfshirë!

Kuti kozmetike prej plastike portative minimaliste. Pasqyra e grimit përdoret si mbulesë e sipërme e kutis. Dizajni i dorezës së butë prej gome e bën mbajtjen më të rehatshme. Kutia  mban produkte kozmetike dhe është projektuar për përdoruesit. Drita led e pasqyres punon me bateri dhe ka 3 opsione ngjyrash.

Përmasat: 23 x 10,5 x lartësi 11,5 cm.