Produkte Te Reja

Kosh për Rroba TNT "Hancy"

Kosh për Rroba TNT "Hancy"

Cmimi bazë
Lek 1,500
Cmimi në ulje
Lek 1,500
TVSH përfshirë!

Kosha per rroba TNT "Hancy", nje aksesor praktik edhe shume funksional. Falë dizajnit të saj të thjeshtë, ajo përshtatet ne dhoma gjumi, lavanderi dhe banjo.

Permasat: 30 x 30 x lartesia 60 cm