Produkte Te Reja

Set 4 Aksesorë Qeramike për Banjo (3603687112797)
Set 4 Aksesorë Qeramike për Banjo (3603687112797)
Set 4 Aksesorë Qeramike për Banjo
Set 4 Aksesorë Qeramike për Banjo
Set 4 Aksesorë Qeramike për Banjo
Set 4 Aksesorë Qeramike për Banjo

Set 4 Aksesorë Qeramike për Banjo

Cmimi bazë
Lek 2,990
Cmimi në ulje
Lek 2,990
TVSH përfshirë!

Aksesorë qeramike për banjo. Krijo një pamje moderne dhe bashkëkohore, falë setit të vecantë të tualetit. Një shtesë elegante për çdo tualet; një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të zbukuruar dekorin e tualetit tuaj. 
Seti i aksesorëve përmban:
  • Pjatë sapuni  (cm. 13 x 10 x h. cm. 2)
  • Mbajtëse për furçë dhëmbësh  (diam. cm. 8 x h. cm. 10)
  • Enë për shpërndarjen e sapunit të lëngshëm   ( diam.cm.8 x h.cm17.5)
  • Mbajtëse për furçë tualeti  (diam. cm.12 x h.cm22)
  • Në 2 ngjyra