Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Produkte Ndriçimi

 • Llambë Dyshemeje prej Hekuri “Marcus”
  Llambë Dyshemeje prej Hekuri “Marcus”
  Cmimi bazë
  Lek 8,800
  Cmimi në ulje
  Lek 8,800
 • Llambë Tavani "Zaran" prej Xhami
  Llambë Tavani
  Cmimi bazë
  Lek 3,390
  Cmimi në ulje
  Lek 3,390
 • Mbajtese Qirish prej Bambuje edhe Qelqi ne 3 Modele
  Mbajtese Qirish prej Bambuje edhe Qelqi ne 3 Modele (3765113946205)
  Cmimi bazë
  Lek 2,590
  Cmimi në ulje
  Lek 2,590
 • Mbajtëse per Qiri Hekuri "Opale"
  Mbajtëse per Qiri Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Llambë Tavani prej Druri "Woody"
  Llambë Tavani prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 5,500
  Cmimi në ulje
  Lek 5,500
 • Llambë e Varur Metali
  Llambë e Varur Metali
  Cmimi bazë
  Lek 4,700
  Cmimi në ulje
  Lek 4,700
 • Llambë Tavani "Prik" prej Metali
  Llambë Tavani
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Llambë "Helix" Metali me Bazën prej Druri
  Llambë
  Cmimi bazë
  Lek 10,500
  Cmimi në ulje
  Lek 10,500
 • Llambë Dyshemeje Hekuri "Carol"
  Llambë Dyshemeje Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 13,000
  Cmimi në ulje
  Lek 10,900
 • Llambë Tavani "Zaran" prej Xhami
  Llambë Tavani
  Cmimi bazë
  Lek 3,200
  Cmimi në ulje
  Lek 3,200
 • Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj
  Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj (3603557580893)
  Cmimi bazë
  Lek 890
  Cmimi në ulje
  Lek 890
 • Llambë për Dysheme Metalike "Dama"
  Llambë për Dysheme Metalike
  Cmimi bazë
  Lek 8,500
  Cmimi në ulje
  Lek 8,500
 • Llambë e Varur Metali dhe Druri
  Llambë e Varur Metali dhe Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,500
 • Llambë "Selor" Tavani prej Druri edhe Cemento
  Llambë
  Cmimi bazë
  Lek 4,990
  Cmimi në ulje
  Lek 4,990
 • Llambë "Selor" Tavani prej Druri edhe Cemento
  Llambë
  Cmimi bazë
  Lek 5,500
  Cmimi në ulje
  Lek 5,500
 • Fenerë Mbajtëse Qirish në Dru dhe Metal
  Fenerë Mbajtëse Qirish në Dru dhe Metal (3612292644957)
  Cmimi bazë
  Lek 2,290
  Cmimi në ulje
  Lek 2,290
 • Llambë metalike "Prik"
  Llambë metalike
  Cmimi bazë
  Lek 8,600
  Cmimi në ulje
  Lek 8,600
 • Llambë Metalike Dyshemeje "Stud"
  Llambë Metalike Dyshemeje
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Mbajtese per Qiri prej Hekuri, Druri, Qelqi ne 3 Permasa
  Mbajtese per Qiri prej Hekuri, Druri, Qelqi ne 3 Permasa (3765088813149)
  Cmimi bazë
  Lek 1,990
  Cmimi në ulje
  Lek 1,990
 • Llambë "Reus" me Bazë Qeramike
  Llambë
  Cmimi bazë
  Lek 1,890
  Cmimi në ulje
  Lek 1,890
 • Mbajtës Qirish Metali "Golden"
  Mbajtës Qirish Metali
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Llambë Dyshemeje Scandinave
  Llambë Dyshemeje Scandinave
  Cmimi bazë
  Lek 11,500
  Cmimi në ulje
  Lek 11,500
 • Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj
  Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj (3603515572317)
  Cmimi bazë
  Lek 250
  Cmimi në ulje
  Lek 250
 • Llambë Tavani prej Druri "Mylon"
  Llambë Tavani prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 5,500
  Cmimi në ulje
  Lek 5,500
 • Llambë prej Druri
  Llambë prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,700
  Cmimi në ulje
  Lek 2,900
 • Llambë me Bazë Qeramike "Romy"
  Llambë me Bazë Qeramike
  Cmimi bazë
  Lek 1,890
  Cmimi në ulje
  Lek 1,890
 • Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj
  Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj (3603500499037)
  Cmimi bazë
  Lek 250
  Cmimi në ulje
  Lek 250
 • Llambë me Bazën Druri dhe Pëlhurë "Willy"
  Llambë me Bazën Druri dhe Pëlhurë
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Llambë Tavani "Ahec" Druri
  Llambë Tavani
  Cmimi bazë
  Lek 3,900
  Cmimi në ulje
  Lek 3,900
 • Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele
  Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele (3764525760605)
  Cmimi bazë
  Lek 1,190
  Cmimi në ulje
  Lek 1,190