Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tavoline druri 2 Stola dhe Karrige

Tavoline druri 2 Stola dhe Karrige

Cmimi bazë
Lek 39,900
Cmimi në ulje
Lek 37,000
TVSH përfshirë!

Set tavolinë 2 stola dhe një karrige. Material druri bredhi me një perkujdesje në çdo detaj. Të përshtatshme për përdorim në natyrë dhe rezistente ndaj motit.

Permasat:

  • Tavolina: 130 x 80 x lartesia 76 cm
  • 2 Stolat: 130 x 30 cm
  • Karrige: 50 cm