Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Produkte Në Ofertë

Cdo ditë oferta të reja, na vizitoni!
 • Kornizë Fotografish në Polipropilen për 6 Foto
  Kornizë Fotografish në Polipropilen për 6 Foto
  Cmimi bazë
  Lek 5,000
  Cmimi në ulje
  Lek 2,500
 • Orë Muri prej Hekuri
  Orë Muri prej Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 3,890
  Cmimi në ulje
  Lek 3,490
 • Mbajtës Peshqiri prej Hekuri
  Mbajtës Peshqiri prej Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 6,290
  Cmimi në ulje
  Lek 4,990
 • Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Set 2 Tavolina Mesi JORY
  Set 2 Tavolina Mesi JORY
  Cmimi bazë
  Lek 8,000
  Cmimi në ulje
  Lek 6,600
 • Varse Rrobash prej Hekuri
  Varse Rrobash prej Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 2,990
  Cmimi në ulje
  Lek 2,190
 • Karrel Kuzhine MDF dhe PVC 1 Sirtar dhe 4 Shporta
  Karrel Kuzhine MDF dhe PVC 1 Sirtar dhe 4 Shporta
  Cmimi bazë
  Lek 12,000
  Cmimi në ulje
  Lek 6,500
 • Llambë Dyshemeje Hekuri "Carol"
  Llambë Dyshemeje Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 13,000
  Cmimi në ulje
  Lek 10,900
 • Set 4 Jastëk Dekorues në Pëlhurë
  Set 4 Jastëk Dekorues në Pëlhurë
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Karrel Kuzhine MDF dhe PVC 1 Sirtar dhe 4 Shporta
  Karrel Kuzhine
  Cmimi bazë
  Lek 12,000
  Cmimi në ulje
  Lek 6,500
 • Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern Dark
  Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern Dark
  Cmimi bazë
  Lek 67,000
  Cmimi në ulje
  Lek 59,000
 • Tavolinë e Rrumbullakët prej Mermeri me Strukturë Hekuri
  Tavolinë e Rrumbullakët prej Mermeri me Strukturë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 11,900
  Cmimi në ulje
  Lek 9,900