Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: NotOnStock

 • Ngrohës i Këmbëve
  Ngrohës i Këmbëve (3669492662365)
  Cmimi bazë
  Lek 3,890
  Cmimi në ulje
  Lek 3,890
 • Tenxhere Graniti
  Tenxhere Graniti (3606571548765)
  Cmimi bazë
  Lek 2,300
  Cmimi në ulje
  Lek 2,300
 • Fotografi Dekorative
  Fotografi Dekorative (3594905419869)
  Cmimi bazë
  Lek 450
  Cmimi në ulje
  Lek 450
 • Tapet "Brest" Poliestër
  Tapet
  Cmimi bazë
  Lek 14,900
  Cmimi në ulje
  Lek 14,900
 • Mbajtese Shishe Vere Druri e Nderthurur me Litar
  Mbajtese Shishe Vere Druri e Nderthurur me Litar (3593667280989)
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Dërrasë për Prerje dhe Shërbim prej Druri Bamboo
  Dërrasë për Prerje dhe Shërbim prej Druri Bamboo (3608123768925)
  Cmimi bazë
  Lek 590
  Cmimi në ulje
  Lek 590
 • Kavanoz Qeramik me Kapak prej Druri
  Kavanoz Qeramik me Kapak prej Druri (3718741885021)
  Cmimi bazë
  Lek 750
  Cmimi në ulje
  Lek 750
 • Kuti Qesesh për Caj MDF edhe Xham
  Kuti Qesesh për Caj MDF edhe Xham (3614565007453)
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990
 • Llambë Metalike Dyshemeje "Stud"
  Llambë Metalike Dyshemeje
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Orë Muri Rrumbullake Plastike
  Orë Muri Rrumbullake Plastike (3595790254173)
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,290
 • Set 4 Gota me Dekantues Qelqi Kristal
  Set 4 Gota me Dekantues Qelqi Kristal (3664356606045)
  Cmimi bazë
  Lek 2,690
  Cmimi në ulje
  Lek 2,690
 • Tenxhere Celiku Inoks, Guri me Kapak Qelqi
  Tenxhere Celiku Inoks, Guri me Kapak Qelqi (3675653931101)
  Cmimi bazë
  Lek 3,000
  Cmimi në ulje
  Lek 3,000
 • Kornizë Fotografish në Polipropilen për 2 Foto
  Kornizë Fotografish në Polipropilen për 2 Foto (3597947863133)
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër
  Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër (3608415207517)
  Cmimi bazë
  Lek 390
  Cmimi në ulje
  Lek 390
 • Set 2 Shufra Metali për Perde
  Set 2 Shufra Metali për Perde (3600196993117)
  Cmimi bazë
  Lek 1,090
  Cmimi në ulje
  Lek 1,090
 • Shpatull Gatimi "Muxia" me Dorezë Plastike
  Shpatull Gatimi
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Karrige Hekuri
  Karrige Hekuri (3618050900061)
  Cmimi bazë
  Lek 6,000
  Cmimi në ulje
  Lek 6,000
 • Tavolinë Bashkëngjitur 4 Stola me Strukturë Hekuri
  Tavolinë Bashkëngjitur 4 Stola me Strukturë Hekuri (3666916999261)
  Cmimi bazë
  Lek 33,900
  Cmimi në ulje
  Lek 33,900
 • Vazo Dekorative me Fidanë
  Vazo Dekorative me Fidanë (3612146532445)
  Cmimi bazë
  Lek 700
  Cmimi në ulje
  Lek 700
 • Mbajtës Shisheje prej Celiku të Izoluar Termikisht
  Mbajtës Shisheje prej Celiku të Izoluar Termikisht (3686408978525)
  Cmimi bazë
  Lek 2,290
  Cmimi në ulje
  Lek 2,290
 • Set 6 Gota Vere
  Set 6 Gota Vere (3664191291485)
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Raft Muri në Dru dhe Metal
  Raft Muri në Dru dhe Metal (3666938560605)
  Cmimi bazë
  Lek 6,990
  Cmimi në ulje
  Lek 6,990
 • Kavanoz Qelqi dhe Inoksi me Kapak Celiku
  Kavanoz Qelqi dhe Inoksi me Kapak Celiku (3612568485981)
  Cmimi bazë
  Lek 790
  Cmimi në ulje
  Lek 790
 • Set 3 Shporta Drejtkëndëshe në Pëlhurën "Marek"
  Set 3 Shporta Drejtkëndëshe në Pëlhurën
  Cmimi bazë
  Lek 3,390
  Cmimi në ulje
  Lek 3,390
 • Raft Hekuri për Revista
  Raft Hekuri për Revista (3762825232477)
  Cmimi bazë
  Lek 2,800
  Cmimi në ulje
  Lek 2,800
 • Pjatë Supe Porcelani
  Pjatë Supe Porcelani (3616350404701)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Mbajtës Qirish Metali "Golden"
  Mbajtës Qirish Metali
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Fotografi Dekorative
  Fotografi Dekorative (3594914037853)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Tabaka Rrumbullake prej Celiku
  Tabaka Rrumbullake prej Celiku (3679683018845)
  Cmimi bazë
  Lek 1,790
  Cmimi në ulje
  Lek 1,790
 • Kosh lavanderie në Pëlhurë "Noble"
  Kosh lavanderie në Pëlhurë
  Cmimi bazë
  Lek 590
  Cmimi në ulje
  Lek 590