Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Newest Products

 • Mbajtësja e Unazave Model Këpucë
  Mbajtësja e Unazave Model Këpucë (3594920296541)
  Cmimi bazë
  Lek 1,490
  Cmimi në ulje
  Lek 1,490
 • Piktura Moderne të Shtypura në Kanavacë
  Piktura Moderne të Shtypura në Kanavacë (3599717957725)
  Cmimi bazë
  Lek 1,090
  Cmimi në ulje
  Lek 1,090
 • Tavoline Ngrenie me Suprine MDF edhe Strukture Druri
  Tavoline Ngrenie me Suprine MDF edhe Strukture Druri
  Cmimi bazë
  Lek 26,000
  Cmimi në ulje
  Lek 26,000
 • Lugë Spageti "Muxia" me Dorezë Plastike
  Lugë Spageti
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Raft Muri Metalik
  Raft Muri Metalik (3589152505949)
  Cmimi bazë
  Lek 3,390
  Cmimi në ulje
  Lek 3,390
 • Filxhan Qumështi prej Qeramike "Icon" 340ml
  Filxhan Qumështi prej Qeramike
  Cmimi bazë
  Lek 390
  Cmimi në ulje
  Lek 390
 • Kullues Pjatash prej Hekuri ne 4 Modele
  Kullues Pjatash prej Hekuri ne 4 Modele (3764373487709)
  Cmimi bazë
  Lek 1,490
  Cmimi në ulje
  Lek 1,490
 • Set 6 Gota Qelqi "Alf" 26cl.
  Set 6 Gota Qelqi
  Cmimi bazë
  Lek 790
  Cmimi në ulje
  Lek 790
 • Pasqyrë Dekorative me Mbajtëse Hekuri
  Pasqyrë Dekorative me Mbajtëse Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 3,490
  Cmimi në ulje
  Lek 3,490
 • Mbulesë Tavoline me Dekore
  Mbulesë Tavoline me Dekore (3608401707101)
  Cmimi bazë
  Lek 300
  Cmimi në ulje
  Lek 300
 • Raft Hekuri me 4 Nivele Druri
  Raft Hekuri me 4 Nivele Druri (3667755139165)
  Cmimi bazë
  Lek 30,000
  Cmimi në ulje
  Lek 30,000
 • Set 4 Jastëk Dekorativ Pambuk 100% "Front"
  Jastëk Dekorativ Pambuk 100%
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Tavolinë TV prej Druri me Strukturë Celiku
  Tavolinë TV prej Druri me Strukturë Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 28,500
  Cmimi në ulje
  Lek 28,500
 • Tenxhere Graniti
  Tenxhere Graniti (3606571548765)
  Cmimi bazë
  Lek 2,300
  Cmimi në ulje
  Lek 2,300
 • Shkop Perdeje prej Metali
  Shkop Perdeje prej Metali
  Cmimi bazë
  Lek 2,590
  Cmimi në ulje
  Lek 2,590
 • Fotografi Muri me Kornizë MDF
  Fotografi Muri me Kornizë MDF (3612358705245)
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Stol me Këmbë Hekuri BRISTOL
  Stol me Këmbë Hekuri BRISTOL
  Cmimi bazë
  Lek 9,000
  Cmimi në ulje
  Lek 9,000
 • Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Raft Muri prej Druri dhe Metali
  Raft Muri prej Druri dhe Metali
  Cmimi bazë
  Lek 6,690
  Cmimi në ulje
  Lek 6,690
 • Dekanter Vere 1500ml
  Dekanter Vere 1500ml
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,090
 • Karrige Lekure "Donia"
  Karrige Lekure
  Cmimi bazë
  Lek 15,500
  Cmimi në ulje
  Lek 15,500
 • Set 3 Aksesore Kuzhine Metali
  Set 3 Aksesore Kuzhine Metali
  Cmimi bazë
  Lek 1,500
  Cmimi në ulje
  Lek 1,500
 • Orë e Dyanshme model Stacioni Hekurudhor
  Orë e Dyanshme model Stacioni Hekurudhor
  Cmimi bazë
  Lek 3,990
  Cmimi në ulje
  Lek 3,990
 • Stol Druri
  Stol Druri
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Varse Dekorative Metali ne Formen e Shtepise
  Varse Dekorative Metali ne Formen e Shtepise
  Cmimi bazë
  Lek 2,900
  Cmimi në ulje
  Lek 2,900
 • Varëse Rrobash
  Varëse Rrobash (3589503877213)
  Cmimi bazë
  Lek 1,490
  Cmimi në ulje
  Lek 1,490
 • Llambë Tavani prej Druri "Mylon"
  Llambë Tavani prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 5,500
  Cmimi në ulje
  Lek 5,500
 • Moka Kafe
  Moka Kafe (3679624069213)
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990
 • Karrige Banaku Rrotulluese me Ndenjëse Lëkure
  Karrige Banaku Rrotulluese me Ndenjëse Lëkure
  Cmimi bazë
  Lek 11,500
  Cmimi në ulje
  Lek 11,500
 • Orë Muri Rrumbullake Plastike
  Orë Muri Rrumbullake Plastike (3595790254173)
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,290