Produkte Te Reja

Tapeta per Kuzhine
Tapeta per Kuzhine
Tapeta per Kuzhine

Tapeta per Kuzhine

Cmimi bazë
Lek 2,800
Cmimi në ulje
Lek 2,800
TVSH përfshirë!

Set dy Tapet për kuzhine me material poliestër të shtypur dhe pvc vjen ne 2 dekore te ndryshme. 

Permasat:
Cm. 50 x 80 
Cm. 50 x 120