Produkte Te Reja

Set Dërrase dhe Prerëse Pice
Set Dërrase dhe Prerëse Pice

Set Dërrase dhe Prerëse Pice

Cmimi bazë
Lek 1,900
Cmimi në ulje
Lek 1,900
TVSH përfshirë!

Set dërrase dhe prerëse pice, dërrasa e picës mund të përdoret në shumë mënyra. Përdoreni dërrasën për të servirur pica ose si tryezë për servirjen e antipastave, prodhuar nga druri bambu.

Përmasat:
cm. 31 x 43