Produkte Te Reja

Poltron Lëkundës "Kerry"

Poltron Lëkundës "Kerry"

Cmimi bazë
Lek 24,900
Cmimi në ulje
Lek 24,900
TVSH përfshirë!

Poltron Lëkundës "Kerry" me thurje ratani i kombinuar me hekur është zgjidhja e duhur për ambientet tuaja të jashtme duke ju ofruar komoditetin dhe relaksin e duhur. Materiali i kombininuar si dhe me pjesën e jastëkëve të butë në pjesën e uljes dhe mbështetjes, ju shton komoditetin në qëndrim tuaj.

Permasat: diametri 97 x lartesi 195 cm. / diametri 107 x lartesi 195 cm.