Produkte Te Reja

Moka Kafe per 2 Filxhanë Kafeje

Moka Kafe per 2 Filxhanë Kafeje

Cmimi bazë
Lek 1,600
Cmimi në ulje
Lek 1,600
TVSH përfshirë!

Moka Kafe per 2 filxhanë kafeje, përgatisni kafenë per veten dhe familjarët tuaj në cdo kohë. Material inoxi cilësor qe ju jep kënaqesinë të ndjeni shijen e vërtetë të kafesë suaj. E përshtatshme për shtëpi dhe zyrë.


Përmasat:  11,5 x 9,5 x lartësi 15 cm.