Produkte Te Reja

Set 5 Tasa Qeramike me Tabaka Bambu

Set 5 Tasa Qeramike me Tabaka Bambu

Cmimi bazë
Lek 1,750
Cmimi në ulje
Lek 1,390
TVSH përfshirë!

Pjatë me pesë tasa prej qeramike, me cilesi te lartë. Materiali: qeramik dhe bambu; Dimensionet e përgjithshme diam. 25.5 cm