Produkte Te Reja

Set 4 Mbajtese Erezash prej Qelqi dhe Inoksi

Set 4 Mbajtese Erezash prej Qelqi dhe Inoksi

Cmimi bazë
Lek 3,300
Cmimi në ulje
Lek 2,250
TVSH përfshirë!

Set 4 Mbajtëse Erezash prej Qelqi dhe Inoksi. Përshtatet në mënyrë të përkryer me kuzhinën tuaj. Mbani freskët dhe sigurtë erëzat ose sheqerin në kuzhinë. Shishet e tejdukshme e bëjnë të lehtë për të shikuar sasinë e mbetur.
Përmasat: 21 x 8 x lartësia 25 cm