Produkte Te Reja

Set 2 Kontenitore Qelqi me Mbyllje Hermetike
Set 2 Kontenitore Qelqi me Mbyllje Hermetike

Set 2 Kontenitore Qelqi me Mbyllje Hermetike

Cmimi bazë
Lek 1,890
Cmimi në ulje
Lek 1,190
TVSH përfshirë!

Set 2 Kontenitorë Qelqi me Kapak. E bërë nga xhami me cilësi të lartë, shumë rezistente. Enë higjenike që nuk ndërhyn ne shijen e ushqimit, duke garantuar kështu cilësinë origjinale të përmbajtjes së ushqimit. Kapak qelqi me mbyllje hermetike, rezistent ndaj korrozionit dhe i lehtë për t'u pastruar. E shkëlqyeshme për ruajtjen e të gjitha llojeve të produkteve ushqimore, siç janë arra, makarona, erëza etj.

Përmasat:
diam. cm. 10 x lartesi 14,5 cm.
diam. cm. 10 x lartesi 20,5 cm.