Produkte Te Reja

Mbulesa Tavoline "Creed"
Mbulesa Tavoline "Creed"

Mbulesa Tavoline "Creed"

Cmimi bazë
Lek 1,900
Cmimi në ulje
Lek 1,900
TVSH përfshirë!

Mbulesa tavoline cotone "Creed" me dekore 100% pambuk pershatet mirë në çdo tavolinë dhe krijon një pamje elegante. Ju mund të zgjidhni midis 3 dekoreve edhe 4 permasave. Kjo mbulesë tavoline do ta bëjë tryezën tuaj dhe kuzhinën tuaj të ndritshme dhe më unike.