Produkte Te Reja

Mbajtese Ekspresi dhe Kapsulash Kafeje
Mbajtese Ekspresi dhe Kapsulash Kafeje
Mbajtese Ekspresi dhe Kapsulash Kafeje
Mbajtese Ekspresi dhe Kapsulash Kafeje
Mbajtese Ekspresi dhe Kapsulash Kafeje
Mbajtese Ekspresi dhe Kapsulash Kafeje

Mbajtese Ekspresi dhe Kapsulash Kafeje

Cmimi bazë
Lek 6,500
Cmimi në ulje
Lek 3,990
TVSH përfshirë!

Mbajtese ekspresi dhe kapsulash, dalloni qartë kapsulat tuaja në shije dhe ngjyra duke i vendosur ne rreshta te ndryshem ne sirtarin e poshtem i cili mban 60 kapsula kafeje. Kurseni hapësirën e vlefshme të banakut duke e vendosur makinën e kafes në pjesën e sipërme të sirtarit qe eshte bërë nga xhami i temperuar. 

Përmasat:
31 x 40,5 x lartësi 6,5 cm