Produkte Te Reja

Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta
Karrel Kuzhine

Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta

Cmimi bazë
Lek 9,500
Cmimi në ulje
Lek 7,500
TVSH përfshirë!

Karrel kuzhine në MDF dhe PVC ngjyrë natyrale qe e bën më të thjeshtë servirjen e ushqimit në tavolinë

Permasat: 37 x 37 x lartesia 82 cm