Produkte Te Reja

Karrel Kuzhine me 1 Sirtar dhe 4 Shporta
Karrel Kuzhine me 1 Sirtar dhe 4 Shporta

Karrel Kuzhine me 1 Sirtar dhe 4 Shporta

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 7,500
TVSH përfshirë!

Karrel kuzhine në MDF dhe PVC  me 1 sirtar dhe 4 shporta qe e ben me te thjeshtë servirjen e ushqimit ne tavolinë. 

Permasat: 37 x 37 x lartesia 82 cm