Produkte Te Reja

Adaptor per Rubinet
Adaptor per Rubinet
Adaptor per Rubinet

Adaptor per Rubinet

Cmimi bazë
Lek 900
Cmimi në ulje
Lek 900
TVSH përfshirë!

Pajisja e kursimit të ujit nën presion të rubinetit është bërë prej çeliku inox ABS me cilësi të lartë, e qëndrueshme dhe e trashë. Rezistencë ndaj temperaturës së lartë, rezistente ndaj ndryshkut dhe e qëndrueshme. Lehtë për t'u pastruar: thjesht hiqni sitë dhe shpëlajeni me ujë. Është i përshtatshëm, fleksibël dhe kursen kohë.