Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Krye

 • Kosh Metalik për Banjo 28cm
  Kosh Metalik për Banjo 28cm
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,290
 • Stol "Yane" në Formë Kutie
  Stol
  Cmimi bazë
  Lek 3,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,500
 • Broke Qelqi "Gemma" 1.5 Litra
  Broke Qelqi
  Cmimi bazë
  Lek 890
  Cmimi në ulje
  Lek 890
 • Ore Muri Metali "BW"
  Ore Muri Metali
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Shkallë Hekuri për Peshqirë
  Shkallë Hekuri për Peshqirë
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,500
 • Lugë Gatimi "Muxia" me Dorezë Plastike
  Lugë Gatimi
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Pasqyre me Kornize Druri
  Pasqyre me Kornize Druri
  Cmimi bazë
  Lek 10,500
  Cmimi në ulje
  Lek 10,500
 • Varëse Rrobash
  Varëse Rrobash (3589503877213)
  Cmimi bazë
  Lek 1,490
  Cmimi në ulje
  Lek 1,490
 • Kosh Metalik për Banjo 24cm
  Kosh Metalik për Banjo 24cm
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990
 • Kosh Metalik për Banjo 28cm
  Kosh Metalik për Banjo 28cm
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,290
 • Prerëse Pice Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike
  Prerëse Pice Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 890
  Cmimi në ulje
  Lek 890
 • Karrige me Copë Kadife Këmbë Hekuri "Luk"
  Karrige me Copë Kadife Këmbë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 14,500
  Cmimi në ulje
  Lek 14,500
 • Tavolinë TV prej Druri me Strukturë Celiku
  Tavolinë TV prej Druri me Strukturë Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 23,000
  Cmimi në ulje
  Lek 23,000
 • Kolltuk "Finda" me Strukture Hekuri
  Kolltuk
  Cmimi bazë
  Lek 27,500
  Cmimi në ulje
  Lek 27,500
 • Orë Muri prej Hekuri
  Orë Muri prej Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 3,890
  Cmimi në ulje
  Lek 3,490
 • Kavanoz Qelqi me Kapak Celiku
  Kavanoz Qelqi me Kapak Celiku (3608023466077)
  Cmimi bazë
  Lek 590
  Cmimi në ulje
  Lek 590
 • Ore Muri Qelqi
  Ore Muri Qelqi
  Cmimi bazë
  Lek 1,500
  Cmimi në ulje
  Lek 1,500
 • Kosh Metalik
  Kosh Metalik
  Cmimi bazë
  Lek 3,390
  Cmimi në ulje
  Lek 2,690
 • Tavoline Ngrënie Druri Lisi
  Tavoline Ngrënie Druri Lisi
  Cmimi bazë
  Lek 79,000
  Cmimi në ulje
  Lek 79,000
 • Raft Druri
  Raft Druri
  Cmimi bazë
  Lek 15,000
  Cmimi në ulje
  Lek 15,000
 • Llambë Tavani "Ahec" Druri
  Llambë Tavani
  Cmimi bazë
  Lek 3,900
  Cmimi në ulje
  Lek 3,900
 • Tavolina Mesi me Strukture Hekuri
  Tavolina Mesi me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 7,500
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Vazo Dekorative Druri
  Vazo Dekorative Druri (3664808411229)
  Cmimi bazë
  Lek 2,600
  Cmimi në ulje
  Lek 2,600
 • Tavolinë Bashkëngjitur 4 Stola me Strukturë Hekuri
  Tavolinë Bashkëngjitur 4 Stola me Strukturë Hekuri (3666916999261)
  Cmimi bazë
  Lek 33,900
  Cmimi në ulje
  Lek 33,900
 • Shportë Lavanderie
  Shportë Lavanderie
  Cmimi bazë
  Lek 1,890
  Cmimi në ulje
  Lek 1,890
 • Moka Kafe
  Moka Kafe (3679624069213)
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990
 • Set 4 Gota me Dekantues Qelqi Kristal
  Set 4 Gota me Dekantues Qelqi Kristal (3664356606045)
  Cmimi bazë
  Lek 2,690
  Cmimi në ulje
  Lek 2,690
 • Tavolinë e Rrumbullakët prej Mermeri me Strukturë Hekuri
  Tavolinë e Rrumbullakët prej Mermeri me Strukturë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 11,900
  Cmimi në ulje
  Lek 9,900
 • Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele
  Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele (3764525760605)
  Cmimi bazë
  Lek 1,190
  Cmimi në ulje
  Lek 1,190
 • Tavolinë TV prej Druri me Strukturë Celiku
  Tavolinë TV prej Druri me Strukturë Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 22,500
  Cmimi në ulje
  Lek 22,500