Produkte Te Reja

Koleksion: Karrige - Poltrone

 • Karrige Kopshti "COPACABANA"
  Karrige Kopshti
  Cmimi bazë
  Lek 9,700
  Cmimi në ulje
  Lek 8,500
 • Karrige Banaku me Bazament Hekuri
  Karrige Banaku me Bazament Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 9,700
  Cmimi në ulje
  Lek 9,700
 • Poltron "Mona" me Strukture Metalike
  Poltron
  Cmimi bazë
  Lek 4,800
  Cmimi në ulje
  Lek 4,800
 • Poltron "Bristol" me cope Kadife
  Poltron
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Karrige "Verona"
  Karrige
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 8,900
 • Karrige Banaku "Luk"
  Karrige Banaku
  Cmimi bazë
  Lek 9,500
  Cmimi në ulje
  Lek 9,500
 • Karrige me Strukturë Hekuri "Rio"
  Karrige me Strukturë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 16,000
  Cmimi në ulje
  Lek 13,000
 • Karrige Banaku me Bazament Hekuri
  Karrige Banaku me Bazament Hekuri
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 9,700
 • Karrige "Velor"
  Karrige
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 8,900
 • Tavoline dhe Karrige Hekuri Set
  Tavoline dhe Karrige Hekuri Set
  Cmimi bazë
  Lek 24,900
  Cmimi në ulje
  Lek 18,900
 • Poltron “Piper” Copë Kadife
  Poltron “Piper” Copë Kadife
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Poltron "Luk"
  Poltron
  Cmimi bazë
  Lek 16,900
  Cmimi në ulje
  Lek 16,900
 • Poltron “Piper” Copë Kadife
  Poltron “Piper” Copë Kadife
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Karrige Banaku ''TAFIRA''
  Karrige Banaku ''TAFIRA''
  Cmimi bazë
  Lek 14,900
  Cmimi në ulje
  Lek 14,900
 • Set 2 Karrige me Tavolinë prej Hekuri
  Set 2 Karrige me Tavolinë prej Hekuri
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 17,900
 • Stol "Oulad"
  Stol
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 19,500
 • Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri
  Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 18,900
 • Karrige "Velor"
  Karrige
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 8,900
 • Karrige Banaku me Bazament Hekuri
  Karrige Banaku me Bazament Hekuri
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 9,700
 • Karrige Plastike strukturë Druri dhe Hekuri
  Karrige Plastike strukturë Druri dhe Hekuri
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 3,990
 • Karrige "Velor"
  Karrige
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 8,900
 • Poltron Lëkundës "Kerry"
  Poltron Lëkundës
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 24,900
 • Karrige "Tissu"
  Karrige
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Karrige Plastike strukturë Druri dhe Hekuri
  Karrige Plastike strukturë Druri dhe Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,990
 • Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri
  Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 18,900
 • Karrige "Catel"
  Karrige
  Cmimi bazë
  Lek 18,000
  Cmimi në ulje
  Lek 14,900
 • Karrige "Tissu"
  Karrige
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri
  Set Tavoline dhe 2 Karrige Hekuri
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 18,900
 • Stol "Oulad"
  Stol
  Cmimi bazë
  Lek 19,500
  Cmimi në ulje
  Lek 19,500
 • Poltron "Luk"
  Poltron
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 16,900