Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Best Selling

 • Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Kosh për Rroba Blu TNT "Hancy"
  Kosh për Rroba Blu TNT
  Cmimi bazë
  Lek 1,590
  Cmimi në ulje
  Lek 1,590
 • Kavanoz Qelqi dhe Inoksi me Kapak Celiku
  Kavanoz Qelqi dhe Inoksi me Kapak Celiku (3612568485981)
  Cmimi bazë
  Lek 790
  Cmimi në ulje
  Lek 790
 • Set 3 Shporta Drejtkëndëshe në Pëlhurën "Marek"
  Set 3 Shporta Drejtkëndëshe në Pëlhurën
  Cmimi bazë
  Lek 3,390
  Cmimi në ulje
  Lek 3,390
 • Kornizë Fotografish në Polipropilen për 2 Foto
  Kornizë Fotografish në Polipropilen për 2 Foto (3597947863133)
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Orë Muri Rrumbullake Plastike
  Orë Muri Rrumbullake Plastike (3595790254173)
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,290
 • Llambë Metalike Dyshemeje "Stud"
  Llambë Metalike Dyshemeje
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Poltron "Mona" me Strukture Metalike
  Poltron
  Cmimi bazë
  Lek 4,800
  Cmimi në ulje
  Lek 4,800
 • Tavoline Ngrënie Druri Black Dizajn Modern
  Tavoline Ngrënie Druri Black Dizajn Modern
  Cmimi bazë
  Lek 69,000
  Cmimi në ulje
  Lek 69,000
 • Set 6 Gota Qelqi "Alf" 26cl.
  Set 6 Gota Qelqi
  Cmimi bazë
  Lek 790
  Cmimi në ulje
  Lek 790
 • Llambë "Selor" Tavani prej Druri edhe Cemento
  Llambë
  Cmimi bazë
  Lek 4,990
  Cmimi në ulje
  Lek 4,990
 • Kosh Metalik për Banjo 28cm
  Kosh Metalik për Banjo 28cm
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,290
 • Mbajtës Letre Inoksi
  Mbajtës Letre Inoksi (3607124279389)
  Cmimi bazë
  Lek 1,590
  Cmimi në ulje
  Lek 1,590
 • Mbulesë Tavoline me Dekore
  Mbulesë Tavoline me Dekore (3608401707101)
  Cmimi bazë
  Lek 300
  Cmimi në ulje
  Lek 300
 • Tavolinë Kafeje prej Druri
  Tavolinë Kafeje prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Mbulesë Tavoline "Roger" Poliestër
  Mbulesë Tavoline
  Cmimi bazë
  Lek 1,590
  Cmimi në ulje
  Lek 1,590
 • Vazo Lulesh Dekorative Hekuri
  Vazo Lulesh Dekorative Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 2,500
  Cmimi në ulje
  Lek 1,990
 • Kabinet Druri me 3 Shporta në Shelg
  Kabinet Druri me 3 Shporta në Shelg
  Cmimi bazë
  Lek 8,000
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Mbajtës Akulli prej Celiku
  Mbajtës Akulli prej Celiku (3679669125213)
  Cmimi bazë
  Lek 3,600
  Cmimi në ulje
  Lek 3,600
 • Mbajtese Cadre Metalike 45cm
  Mbajtese Cadre Metalike 45cm
  Cmimi bazë
  Lek 2,990
  Cmimi në ulje
  Lek 2,990
 • Organizues Rafti nga TNT "Hancy"
  Organizues Rafti nga TNT
  Cmimi bazë
  Lek 1,500
  Cmimi në ulje
  Lek 1,500
 • Tavolina Mesi me Strukture Hekuri
  Tavolina Mesi me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 7,500
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Pasqyrë me Mbështetje prej Druri
  Pasqyrë me Mbështetje prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,490
  Cmimi në ulje
  Lek 3,490
 • Kornizë Fotografish Polistirol
  Kornizë Fotografish Polistirol (3597868171357)
  Cmimi bazë
  Lek 490
  Cmimi në ulje
  Lek 490
 • Shportë 21cm
  Shportë 21cm
  Cmimi bazë
  Lek 1,990
  Cmimi në ulje
  Lek 1,990
 • Llambë Tavani "Zaran" prej Xhami
  Llambë Tavani
  Cmimi bazë
  Lek 3,390
  Cmimi në ulje
  Lek 3,390
 • Tavolinë Rrumbullake prej Hekuri 34cm
  Tavolinë Rrumbullake prej Hekuri 34cm
  Cmimi bazë
  Lek 3,300
  Cmimi në ulje
  Lek 3,300
 • Raft Muri Metalik
  Raft Muri Metalik (3589152505949)
  Cmimi bazë
  Lek 3,390
  Cmimi në ulje
  Lek 3,390
 • Mobilje Tavolinë prej Druri me Strukturë Celiku
  Mobilje Tavolinë prej Druri me Strukturë Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 22,500
  Cmimi në ulje
  Lek 22,500
 • Aksesore Druri Dekorues per Tavolina
  Aksesore Druri Dekorues per Tavolina
  Cmimi bazë
  Lek 3,890
  Cmimi në ulje
  Lek 2,490