Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Home page

some other text
 • Fotografi Dekorative
  Fotografi Dekorative (3594914037853)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone "Creed"
  Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone
  Cmimi bazë
  Lek 1,990
  Cmimi në ulje
  Lek 1,990
 • Kuti Qesesh për Caj MDF edhe Xham
  Kuti Qesesh për Caj MDF edhe Xham (3614565007453)
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990
 • Kornize prej Hekuri edhe Druri
  Kornize prej Hekuri edhe Druri
  Cmimi bazë
  Lek 1,600
  Cmimi në ulje
  Lek 1,600
 • Set 4 Filxhanë Kafeje prej qeramike "Icon"
  Set 4 Filxhanë Kafeje prej qeramike
  Cmimi bazë
  Lek 1,990
  Cmimi në ulje
  Lek 1,990
 • Llambë Metalike Dyshemeje "Stud"
  Llambë Metalike Dyshemeje
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Llambe Dyshemeje prej Druri
  Llambe Dyshemeje prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 9,800
  Cmimi në ulje
  Lek 9,800
 • Set 2 Tavolina prej Metali NOIR
  Set 2 Tavolina prej Metali NOIR
  Cmimi bazë
  Lek 11,500
  Cmimi në ulje
  Lek 11,500
 • Set 4 Jastëk për Karrige Dekorativ Pambuk 100% "Creed"
  Set 4 Jastëk për Karrige Dekorativ Pambuk 100%
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 4,500
 • Set 6 Tasa Porcelani me Tabaka Bambu
  Set 6 Tasa Porcelani me Tabaka Bambu (3692135415901)
  Cmimi bazë
  Lek 1,990
  Cmimi në ulje
  Lek 1,990
 • Fotografi Dekorative me Motive Menu Restoranti
  Fotografi Dekorative me Motive Menu Restoranti (3594896900189)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Tas Porcelani
  Tas Porcelani (3616409419869)
  Cmimi bazë
  Lek 490
  Cmimi në ulje
  Lek 490
 • Pasqyre me kornize Hekuri
  Pasqyre me kornize Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Pasqyre me Kornize Druri
  Pasqyre me Kornize Druri
  Cmimi bazë
  Lek 10,500
  Cmimi në ulje
  Lek 10,500
 • Shoemakers për Kepucë prej Plastike dhe Metali
  Shoemakers për Kepucë prej Plastike dhe Metali (3610950238301)
  Cmimi bazë
  Lek 300
  Cmimi në ulje
  Lek 300
 • Mbajtese Aksesoresh Tualeti prej Metali
  Mbajtese Aksesoresh Tualeti prej Metali
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Mbajtese Cadre Metalike 48cm
  Mbajtese Cadre Metalike 48cm
  Cmimi bazë
  Lek 3,590
  Cmimi në ulje
  Lek 3,590
 • Set 1 Broke + 6 Gota uji “Extras"
  Set 1 Broke + 6 Gota uji “Extras
  Cmimi bazë
  Lek 1,790
  Cmimi në ulje
  Lek 1,790
 • Poltron me copë Kadife me Këmbë Hekuri
  Poltron me copë Kadife me Këmbë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 3,890
  Cmimi në ulje
  Lek 3,890
 • Vazo Qelqi Dekorative "Zaran"
  Vazo Qelqi Dekorative
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Tas prej Qeramike
  Tas prej Qeramike (3718792806493)
  Cmimi bazë
  Lek 390
  Cmimi në ulje
  Lek 390
 • Karrige Hekuri
  Karrige Hekuri (3618050900061)
  Cmimi bazë
  Lek 6,000
  Cmimi në ulje
  Lek 6,000
 • Tavolina Mesi BLACKUS
  Tavolina Mesi BLACKUS
  Cmimi bazë
  Lek 17,900
  Cmimi në ulje
  Lek 17,900
 • Set 2 Tavolina Mesi JORY
  Set 2 Tavolina Mesi JORY
  Cmimi bazë
  Lek 8,000
  Cmimi në ulje
  Lek 6,600
 • Peshqirë "Roots" Pambuk 100%
  Peshqirë
  Cmimi bazë
  Lek 1,490
  Cmimi në ulje
  Lek 1,490
 • Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Llambë Tavani "Ahec" Druri
  Llambë Tavani
  Cmimi bazë
  Lek 3,900
  Cmimi në ulje
  Lek 3,900
 • Set 4 Filxhane Caji + 1 Cajnik Porcelani me Bazament Druri
  Set 4 Filxhane Caji + 1 Cajnik Porcelani me Bazament Druri (3664619012189)
  Cmimi bazë
  Lek 2,700
  Cmimi në ulje
  Lek 2,700
 • Set 2 Tavolina Mermeri me Strukture Hekuri
  Set 2 Tavolina Mermeri me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 13,500
  Cmimi në ulje
  Lek 13,500
 • Tigan Zgare ne Forme Katrore 28 x 28 cm
  Tigan Zgare ne Forme Katrore 28 x 28 cm (3672169447517)
  Cmimi bazë
  Lek 3,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,500