Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Abazhur dhome "Reus"
Abazhur dhome "Reus"

Abazhur dhome "Reus"

Cmimi bazë
Lek 2,500
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

Abazhur dhome "Reus" me bazë qeramike në 4 ngjyra të ndryshme si edhe në 2 përmasa. Dizajn i thjeshtë dhe elegant, në përputhje me stilin modern.