Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Vazo Lulesh Hekuri Dekorative (3610571440221)
Vazo Lulesh Dekorative Hekuri
Vazo Lulesh Dekorative Hekuri

Vazo Lulesh Dekorative Hekuri

Cmimi bazë
Lek 2,500
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

2 Vazo lulesh dekorative në dy madhësi të ndryshme. Këmbët trekëndësh stabilizojnë pjesën e poshtme. Mund të ruaj trëndafila, zambakë, bimë jeshile, bozhure dhe kështu me radhë. Vende të aplikueshme: ballkon, ambjente të brendshme, të jashtme, kopësht, hotel etj.
Përmasat:

  • diam. 11cm x lartesia 29cm
  • diam. 11cm x lartesia 22.5cm