Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Varse Rrobash prej Hekuri

Varse Rrobash prej Hekuri

Cmimi bazë
Lek 2,990
Cmimi në ulje
Lek 2,190
TVSH përfshirë!

Varse rrobash me shufra të rregullueshëm Falë rrotave është e mundur ta zhvendosni atë kudo pa mundim  Materiali: Metal dhe plastikë me ngjyra ABS: Steelelik dhe e zezë

Permasat  (cm. 83,5 x 41,5 x h. cm. 87)( Maksimuimi lartesis h. cm. 162)