PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Varëse Rrobash Metali

Varëse Rrobash Metali

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

Varëse rrobash metali e cila shërben edhe si objekt dekorues për mbajtjen e objekteve dekorative. Material hekuri dizajn modern dhe i thjeshtë, ashtu siç mund të shihni, anti-ndryshk dhe i sigurtë për tu përdorur, i lehtë për tu varur. Vjen tek ju ne dy ngjyra.