Produkte Te Reja

Varëse Rrobash

Varëse Rrobash

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 2,550
TVSH përfshirë!

Varëse rrobash 100% dru i punuar me dorë: Cilësia është e rëndësishme për ne kështu që ne zgjodhëm një dru të ngurtë për t'i dhënë produktit një forcë dhe nje prezencë të shkëlqyeshme.
Permasat: cm. 65 x 8,5 x h. cm. 20,5