Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Varëse rrobash prej Hekuri edhe Druri

Varëse rrobash prej Hekuri edhe Druri

Cmimi bazë
Lek 9,800
Cmimi në ulje
Lek 8,500
TVSH përfshirë!

Varëse rrobash hekuri ne pjesen e fundit me ndarje druri e shkëlqyeshme multifunksionale. Nëse keni nevojë për hapësirë ​​për të varur dhe ruajtur këpucë shtesë, ky raft është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ruajtje.
Permasat: cm. 80 x 40 x h. cm. 160